Hem demanat a les persones assistents a la 2ª Jornada DDiPAS: ‘(Des)igualtat de gènere: cap a on va Europa?’ que resumeixin en una frase com han viscut la jornada o que en destaquin alguna cosa! Aquestes són les seves rpúblic assistent jornadaespostes:

És necessari continuar visibilitzant el talent i l’aportació femenina a la societat actual i futura.

La igualtat de gènere s’ha d’aconseguir implicant a polítics de tots els colors tant a nivell europeu com local. Les polítiques europees afecten el nostre dia a dia i el nostre futur.

Diàleg intel·ligent, crític i creatiu, una jornada de dones que fomenta la consciència i la responsabilitat.

Encara hi ha massa desigualtat i formes molt tradicionals en els rols de gènere. Per això, s’ha d’afrontar amb democràcia, empoderant les dones perquè exerceixin els seus drets.

Jornada molt interessant per la pluralitat de temes, tots relacionats amb els drets de les dones i les dificultats.

Ha estat molt motivadora. En temes a pensar i amb les propostes per als partits polítics.

Cal un altaveu per a totes aquestes idees. Ja!

Conscienciada: en la urgència de l’actuació i enxarxada amb totes les dones. En resum: el pensament anarquista és tan vàlid ahir com avui, “jo no sóc lliure fins que no ho siguin els altres.”

Amb complicitat.

Equitat de gènere: una oportunitat per al canvi social.

Val la pena ubicar-se al costat del desig.

Ha estat una jornada molt interessant. Penso que totes/tots des dels nostres llocs de feina podríem fer quelcom per conscienciar la gent sobre la desigualtat de gènere i el respecte a les diferències.