marxa dones_retallDes de la xarxa DDiPAS us animem a participar a la Marxa estatal contra les violències masclistes que es celebrarà el proper 7 de novembre a Madrid. L’objectiu de la marxa és demanar un pacte d’Estat contra les violències masclistes més enllà de les diferències de partits polítics. A aquesta marxa s’hi sumen col·lectius de dones i també dones a nivell individual. Esperem que també s’hi sumaran homes. Les violències masclistes continuen sent una vergonya col·lectiva que ens ha d’interpel·lar com a societat a tots i totes. Malauradament els últims mesos han tornat a ser un exemple que cal tornar a posar la qüestió en el centre de les agendes polítiques. Us facilitem el contacte d’aquells col·lectius que estan organitzant les qüestions logístiques per a aquelles persones que esteu interessades en anar-hi.

marxa feminista_busLa Xarxa Feminista de Catalunya està organitzant autobusos des de Barcelona per participar al bloc inicial de dones (començarà a les 12h des del Ministeri de Sanitat). L’autobús sortirà el 6 de novembre a les 23h i tornarà el 7 de novembre a partir de les 17h. Per apuntar-s’hi cal seguir els següents passos

  • Omple el formulari (inscripcions fins el 29 d’octubre)
  • Fes un ingrés de 37€ al número de compte: ES39 0075 0128 86 0600566442 posant el teu COGNOM + NOM amb el concepte MARXA 7N. Recomanació: porta el comprovant de pagament el dia del viatge.

Manifest estatal | Novembre feminista | Materials

marxa violencies masclistes madrid

Categories: Uncategorized

%d bloggers like this: