degenero_22maigDimecres 22 de maig a les 19 hores tindrà lloc a Casa Amèrica Catalunya (c/Còrsega, 299, entresòl) la conferència ‘DeGenero. El treball en l’actualitat: entre precarietat i desigualtats‘, amb la participació de Sara Moreno; professora de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; Arlene Cruz, advocada laboralista i membre de la Asociación Diáspora Solidaria; i Annalisa Murgia, docent de sociologia a la Università degli Studi di Trento, Itàlia. Donarà la benvinguda Núria Balada, Directora Executiva de l’Institut Català de les Dones. | Convocatòria en PDFL’acte és gratuït, però cal inscriure’s online.

Organitzen la trobada:

  • Diáspora Solidaria (Catalunya, Holanda, Xile): entitat de dones llatinoamericanes compromesa amb la justícia social i la promoció dels drets de les dones en processos de migració.
  • Corrente Alternata (Itàlia): associació que centra les seves accions en la sensibilització i incidència sobre les temàtiques de gènere, treball i precarietat.
  • Framtid Solutions (Catalunya, Suècia): a càrrec de la coordinació del projecte, empresa que treballa en l’àmbit de la responsabilitat social i de la promoció del diàleg intergeneracional, la diversitat cultural i esdeveniments d’interès social.

 

%d bloggers like this: