DDiPAS donem suport a la vaga feminista convocada pel 8 de març, sumant-nos al conjunt del Moviment Feminista i a la campanya per la Vaga Internacional de Dones realitzada per les feministes de diferents països del món.

Fem una crida a la ciutadania en general, i a totes les dones que treballen en el Tercer Sector en particular a secundar aquesta vaga. El pròxim 8 de març paralitzarem tots els treballs, fins i tot aquells que realitzem gratuïtament a les llars i espais privats.

Ens convoquem per paralitzar tota la societat des de quatre àmbits: llars, consum, estudis i treballs de tot tipus, legals o d’economia submergida, a l’àmbit públic o privat, que inclou també les tasques de cura a la societat i a la família; treballs que ningú veu, o bé que fem amb una menor remuneració que quan els fan els nostres companys. Amb aquesta aturada denunciarem la bretxa salarial, lluitarem contra la discriminació de gènere i direm NO a les violències masclistes i assassinats de dones.

Aquesta vaga feminista ha estat convocada a més de 70 països amb el lema “Si nosaltres parem, s’atura el món” i està inspirada en la que es va fer a Islàndia el 1975, secundada pel 90% de les dones d’aquell país.

 

ENS VOLEM VIVES

ENS VOLEM LLIURES

FEMINISTES REBELS I DESOBEDIENTS

 

Descarrega’t el Manifest

Webhttps://vagafeminista.cat

Facebook:  vagafeminista8m

e-mail: info@vagafeminista.cat 

 #vagafeminista

Categories: Actualitat

%d bloggers like this: