L’article El coneixement, té gènere?, publicat per l'”agència de notícies amb visió de gènere” La Independent, apunta que les dones podríem estar especialment dotades per al lideratge gràcies a la pràctica en la compatibilització de diferents activitats. “El fet d’haver exercit amb ple compromís diverses funcions de forma simultània (‘la concil·liació familiar i laboral’), esdevé clau. El superespecialista servirà per una situació concreta, però qui sàpiga manegar bé la complexitat i la diversitat, és per descomptat qui avui haurà d’agafar lideratge”, afirmen Pere Monràs, M. Dolors Viñas i Marta Molas.

Segons els autors de l’article, “persisteixen i persistiran les especialitats, conèixer a fons alguna matèria; però cada dia es fa més notori que més que especialistes necessitem gent especial que sàpiga entendre la part però que ho sàpiga relacionar amb el tot”.

El text conclou dient que “la perspectiva femenina està feta de grans condicions que la situen en el millor dels trampolins per aconseguir posicionar-se en primera línea de sortida cap els lideratges i autolideratges. La seva capacitat integradora de totes i cadascuna de les funcions cerebrals està provada”. Podeu llegir-lo sencer aquí.

Categories: Uncategorized

%d bloggers like this: