La Xarxa de DDiPAS i L’Observatori del Tercer Sector i la societat civil convoquem la 5ª edició del Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a les actuacions i projectes que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones. Es poden presentar candidatures fins el 10 de juny i el premi es lliurarà en el marc de la 5ª Jornada DDiPAS, al juliol (properament més informació).

Bases Premi | Formulari de presentació de candidatures

L’edició 2016 del Premi Aspàsia va reconèixer la trajectòria de Marina Subirats pel seu compromís amb els drets de les dones des de la política, la recerca i l’acció social. En edicions anteriors han estat guardonades Fàtima Ahmed (2015), Sara Berbel (2014), Delícia Coronado (Menció especial 2014) i Concepció Requena (2013).

 

Us animem a participar-hi i presentar les vostres propostes. Els moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals, universitats, centres educatius i administracions públiques són espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries.

 

 

%d bloggers like this: