Fina Rubio, en nom de DDiPAS, ha repassat davant dels micròfons del programa PlusVàlua, del Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES) i emès a Ràdio Estel, un dels reptes més importants que té ara per davant el Tercer Sector Social català: assolir l’equitat de gènere.

Fina Rubio, a Ràdio Estel, acompanyada de Quim Esteban, Mireia del Pozo, Laura Guijarro, Eduard Arruga i Carme Riera.

En aquest sentit, la Presidenta de DDiPAS s’ha referit al programa de Gestió del Canvi que la xarxa està duent a terme conjuntament amb La Confederació com a l’estratègia sectorial d’impuls de l’equitat de gènere a les organitzacions, en coherència amb els valors del Tercer Sector i del conjunt de l’Economia Social.

La xarxa DDiPAS –ha recordat Fina Rubio– ha d’esdevenir veu d’incidència a les nostres entitats, i també externament, per tal que es produexin aquests canvis. Aconseguir l’equitat al Tercer Sector Social és una de les aportacions més importants que podem fer”.  El programa de Gestió del Canvi iniciarà ben aviat la seva primera intervenció consistent en un programa pilot d’acompanyament personalitzat a entitats interessades a reforçar la presència de dones en els seus òrgans de govern i de direcció.

Podeu descarregar-vos l’arxiu d’àudio amb l’entrevista sencera a Fina Rubio i la tertúlia posterior aquí.

%d bloggers like this: