logotip de la Xarxa NustDemà, dimarts 7 de juny, la presidenta de DDiPAS, Fina Rubio participarà al diàleg ‘De la conciliació a la responsabilitat social de les cures’, amb Paco Abril, president de l’Associació Homes Igualitaris de Catalunya.

La conversa tindrà lloc en el marc de la jornada anual de la Xarxa NUST, que enguany porta el lema ’10 anys treballant en Xarxa: de la conciliació a la responsabilitat social de les cures’, i que se celebrarà a la Sala Emprèn de la Incubadora d’Empreses de  Barcelona Activa (Llacuna 162-164, Barcelona), de 9 a 13 h.

La jornada forma part de la setmana dels horaris i serà inaugurada per  Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona. A més del diàleg que clourà l’acte, Xavier Riudor, Director del Gabinet Tècnic del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTES) oferirà la conferència inaugural sobre l”Informe sobre la gestió del temps del treball remunerat en el context de la reforma horària’. Posteriorment, hi haurà una taula rodona sobre la ‘Història, evolució i reptes dels 10 anys de la Xarxa NUST’ i una altra amb representants de les empreses guanyadores de la 4a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i temps: Softmachine, Henke i la Fundació Joia.

La inscripció continua oberta i el programa complet està disponible. Per a més informació, escriviu a empresesnust@bcn.cat.

%d bloggers like this: