UN 2020 EXCEPCIONAL I PER LA REFLEXIÓ

Fa uns dies preparàvem aquesta publicació per comunicar-vos que el 2020 és i serà un any especial per a DDiPAS; això era abans de saber que ja està essent i serà un any especial i excepcional per a tothom, per a totes. Desitgem que us trobeu bé i que porteu el millor possible el confinament establert.

Ja fa uns anys que treballem per assolir la igualtat de gènere al Tercer Sector Social. Ho comentàvem fa unes setmanes en aquest article que hem publicat a social.cat valorant l’impacte en el nostre sector del recent Pla d’Igualtat de la Generalitat. Durant el passat 2019 vam fer passes importants en aquest sentit liderant el Programa de Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere al TSS de Catalunya, juntament amb La Confederació. Encara ens queden mesos de feina per completar el proposat; el maig vinent podrem compartir-vos l’eina d’autodiagnosi que hem elaborat, el resultat de l’acompanyament que hem fet a diverses entitats en el seu camí cap a l’equitat i noves dades sobre l’ocupació al Tercer Sector Social amb visió de gènere.

Però volem compartir amb vosaltres que, a banda de l’excepcionalitat que estem vivint, ens plantegem un 2020 més aviat reflexiu. Sense deixar de fer activitat (ja hem convocat el Premi Aspàsia, entre altres activitats previstes) volem centrar-nos a repensar aquest projecte que ens uneix. Fer de la xarxa un referent de l’equitat de gènere al Tercer Sector Social és engrescador, però necessitem temps i la implicació de dones compromeses per a fer-ho possible.

Quan sigui possible, convocarem unes trobades per parlar-ne i ens agradarà comptar amb la vostra participació. Valorarem la feina feta i la que ens resta per fer, ampliarem la Junta Directiva, repensarem les activitats que volem fer…i DDiPAS serà allò que entre totes decidim.

Cuideu-vos! Una abraçada i fins a la pròxima trobada.

Categories: Actualitat

%d bloggers like this: