Ahir vam celebrar el primer sopar ‘TEIXIM COMPLICITATS, en CLAU de GÈNERE’, una iniciativa amb la qual la Xarxa DDiPAS volem fomentar les relacions amb dones d’altres xarxes per tal de construir ponts i sinergies amb la finalitat d’impulsar un espai on fer acció de política comuna.

 

Cristina Sánchez Miret va amenitzar la vetllada parlant-nos de la ‘(R)evolució de les dones a les entitats socials de dones al s. XXI’, contenta de trobar “un espai per parlar de les coses que ens preocupen i ens ocupen”. Conscients del ritme de vida que portem totes de dones, vam parlar sobre la necessitat de trobar-nos de manera relaxada i establir les bases per anar a la una i establir un contrapoder que faci de mur contra les expressions i accions masclistes que detectem a diari, tornant a posar en valor la paraula feminisme.

Amb la voluntat de donar continuïtat a aquesta iniciativa i amb la proposta d’aportar noves visions des dels camps específics de cadascuna a cada trobada (sociologia, psicologia social, antropologia, periodisme…), ens hem emplaçat a l’abril per seguir establint lligams, fomentant projectes conjunts i creant una xarxa ben ferma que constitueixi un autèntic contrapoder.

Categories: Actualitat

%d bloggers like this: