OBERTA FINS EL 28 DE SETEMBRE!


Obrim la convocatòria de participació en el Programa d’Acompanyament a la Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir una consultoria gratuïta i especialitzada a entitats que vulguin aprofundir i avançar en aquesta matèria.

Aquesta convocatòria s’emmarca en una estratègia sectorial, impulsada per la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya l’any 2017, i que permet avançar en l’equitat de gènere a les organitzacions com a element clau per reforçar models de gestió coherents amb els valors del Tercer Sector i del conjunt de l’Economia Social.

A través d’aquesta convocatòria de participació s’escollirà a 4 organitzacions del Tercer Sector Social català. El procés d’acompanyament individualitzat, que tindrà un caràcter més acotat que l’anterior, a causa de la situació generada per la Covid-19, serà de tres mesos (d’octubre a desembre), amb 3 sessions virtuals per a cadascuna de les entitats. 

Les entitats interessades a participar en aquest Programa d’acompanyament especialitzat hauran d’omplir el formulari digital de presentació de sol·licituds. La data límit és el 28 de setembre de 2020.

Us animem a consultar les bases reguladores de la convocatòria
i a participar-hi! 
👇

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

FORMULARI DE SOL·LICITUD

DOCUMENTS RELACIONATS 

En el marc d’aquest programa s’han generat alguns productes que poden ser del vostre interès:

  • Anàlisis amb perspectiva de gènere de les dades d’ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya.
    Vegeu l’Informe 2018 “L’Ocupació en el Tercer Sector Social Català des de la Perspectiva de Gènere”
  • Guia de Gestió del Canvi, pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya “Una iniciativa transformadora per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats” (2018).
  • Eina d’Autodiagnosi, pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya “Una iniciativa transformadora per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats” (2019).
  • Vídeo resum amb els testimonis de les entitats participants en els acompanyaments realitzats en l’edició anterior.  

Per a qualsevol dubte o petició d’informació, us podeu adreçar a DDiPAS (secretaria@ddipas.org) o a La Confederació (projectes@laconfederacio.org).

%d bloggers like this: