Engeguem el Cicle de Debats en línia: ‘Els treballs de les dones en temps de COVID-19‘, que tindrà lloc durant aquest mes de novembre de 2020, a través de la plataforma Zoom. L’objectiu del Cicle és poder reflexionar sobre l’impacte de la COVID-19 en l’equitat de gènere i, específicament, en el tercer sector social. Tot però, a partir de les ponències i els coneixements d’especialistes en el tema, així com de la generació d’espais de debat i intercanvi entre les entitats assistents.

Aquest Cicle, que organitzem conjuntament amb La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya (La Confederació), s’inscriu en el marc del Programa de Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya. Un programa que compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Formulari d’inscripció sessió 1
Formulari d’inscripció sessió 2
Formulari d’inscripció sessió 3

DOCUMENTS RELACIONATS 

En el marc d’aquest programa s’han generat alguns productes que poden ser del vostre interès:

  • Anàlisi amb perspectiva de gènere de les dades d’ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya. Vegeu l’Informe 2019 “L’Ocupació en el Tercer Sector Social Català des de la Perspectiva de Gènere
  • Guia de Gestió del Canvi, pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya “Una iniciativa transformadora per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats” (2018).
  • Eina d’Autodiagnosi, pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya “Una iniciativa transformadora per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats” (2019).
  • Vídeo resum amb els testimonis de les entitats participants en la fase d’acompanyaments a entitats participants en el Programa de Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya.
Categories: Actualitat

%d bloggers like this: