La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector convoquem la setena edició del Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

Les candidatures es poden presentar fins el 18 d’abril .

Imatge de la convocatòria

L’ edició 2018 del Premi Aspàsia va reconèixer la trajectòria de Sílvia Aldavert per la seva contribució a l’apoderament de nenes i dones a través del seu treball vinculat al lideratge de projectes relatius a la defensa i promoció dels drets sexuals i reproductius, fent especial menció a la seva llarga i transversal lluita feminista en defensa dels drets més fonamentals de les dones. En edicions anteriors han estat guardonades Imma Sau (2017) Marina Subirats (2016), Fàtima Ahmed (2015), Sara Berbel (2014), Delícia Coronado (Menció especial 2014) i Concepció Requena (2013).

Us animem a participar-hi i presentar les vostres propostes a través del formulari online. Els moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals, universitats, centres educatius i administracions públiques són espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries.

 

Bases de la convocatòria 2019

Formulari d’inscripció 2019

 

Un any més, estudiants de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona participaran en un concurs per tal de dissenyar i crear el guardó d’aquesta setena edició del Premi Aspàsia. 

Ajuda’ns a difondre el Premi compartint els materials de la convocatòria:

 

Descarrega’t el cartell

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix el vídeo de la campanya

 

%d bloggers like this: