Durant el mes de novembre hem dedicat 3 debats a analitzar ‘Els Treballs de les dones en temps de Covid19‘.  Per si no hi vau poder assistir, compartim el vídeo de cada sessió.
Debat 1: Impacte de gènere de la Covid19
Debat 2: Teletreball amb perspectiva de gènere
Debat 3: Impacte de la Covid en les dones del Tercer Sector
Aquest Cicle està organitzat per la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya (La Confederació), en el marc del Programa de Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya. Un programa que compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
DOCUMENTS RELACIONATS 
 
En el marc d’aquest programa s’han generat alguns productes que poden ser del vostre interès:Anàlisis amb perspectiva de gènere de les dades d’ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya.

Vegeu l’Informe 2019 “L’Ocupació en el Tercer Sector Social Català des de la Perspectiva de Gènere”
Guia de Gestió del Canvi, pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya “Una iniciativa transformadora per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats” (2018).
Eina d’Autodiagnosi, pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya “Una iniciativa transformadora per reforçar la presència de les dones en els òrgans de govern i de direcció de les entitats” (2019).
Vídeo resum amb els testimonis de les entitats participants en els acompanyaments realitzats en l’edició anterior.  

Per a qualsevol dubte o petició d’informació, us podeu adreçar a DDiPAS (secretaria@ddipas.org) o a La Confederació (projectes@laconfederacio.org).
%d bloggers like this: