DDiPAS i La Confederació convoquem el II Taller pel Foment de l’Equitat de Gènere al Tercer Sector Social de Catalunya, en el marc del Programa d’Acompanyament de Gestió del Canvi pel Foment de l’Equitat de Gènere que venim desenvolupant al llarg d’aquest 2019 en aquest sector. 

 

Aquest segon Taller, que tindrà lloc a Girona, dona continuÏtat a un primer taller realitzat l’abril passat a Barcelona, amb la intenció d’estendre el Programa del Canvi a tot el territori. Com en aquella primera edició, el contingut del taller se centrarà en els aspectes clau, els punts forts i les oportunitats de millora per promoure l’equitat de gènere en les entitats socials, d’acord amb les quatre dimensions del canvi plantejades a la Guia per al foment de l’equitat de gènere a les organitzacions del Tercer Sector Social.

Aquesta proposta es dirigeix a professionals i equip directiu d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i serà facilitat per Elisa Stinus, Directora de Momentum Lab i experta en la matèria.

Formulari d’inscripció en línia

 

 

 

Divendres 27 de setembrel de 2019, de 12 a 14 hores.
LLoc: Hotel D’entitats La Rutlla l Sala Actes
(Carrer de la Rutlla, 22. Girona)
Contacte: secretaria@ddipas.org

%d bloggers like this: